Camping de Klimberg

Wil je genieten van een rustige vakantie midden in de natuur, dan ben je bij camping de Klimberg in Rheeze aan het goede adres. De camping ligt aan de grote weg van Ommen naar Hardenberg en is daardoor makkelijk te bereiken. Camping de Klimberg is een Christelijke familiecamping met een ligging midden in het Overijsselse Vechtdal.

In de bosrijke omgeving van het Vechtdal is genoeg te bleven. Dwars door deze omgeving baant de Vecht zich een weg. Met tal van mooie wandel- en fietsroutes waarmee je langs de meest bijzondere plekjes komt. Wanneer je even de drukte op wilt zoeken voor een dagje winkelen, een uitje naar de bioscoop of om even te relaxen op een terras, dan is het gezellige centrum van Hardenberg dichtbij.

Op de camping is genoeg plek voor je tent, caravan of camper. Daarnaast kun je ook kiezen voor een wintervaste chalet met alle gemakken van thuis. er is ook genoeg ruimte om je tuin of terras aan te leggen.
De Klimberg heeft activiteiten voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een animatieteam bestaande uit Otto, Elle en Izzi. Zij gaan met de kids knutselen, spelletjes doen, een bijbelverhaal lezen of samen naar het spannende theater. Voor de wat oudere kinderen worden er voetbal- en volleybalwedstrijden georganiseerd. Er worden ook spannende nachtspelen georganiseerd, zoals een dropping, spooktocht of commandosluiptocht.
Ook buiten de camping is genoeg te beleven, zoals bijvoorbeeld een dagje aan het water bij natuurplas de Oldemeyer, naar de dierentuin in Emmen, naar attractiepark slagharen, cultuur snuiven in het tinnenfigurenmuseum in Ommen en nog veel meer.

In de zomer wordt in Hardenberg het Klepperfeest georganiseerd en zijn er tal van activiteiten in en rondom de stad te vinden.

Op de Klimberg wordt de zondagsrust in ere gehouden. Op zondag is de receptie, de campingwinkel, het zwembad en de kantine gesloten. Ook worden er dan geen activiteiten georganiseerd.