Recreatiecentrum Besthmenerberg

Op recreatiecentrum Besthmenerberg is van alles te beleven. Gelegen in de prachtige natuur van Ommen kun je verblijven in een bungalow, bungalowtent of in eigen kampeermiddel op een kampeerplaats.
Er zijn verschillende soorten bungalows te huren op de camping. Zo kun je kiezen voor een Comfort bungalow. Deze bungalow staat midden in de bossen en heeft een oppervlakte van 66 m2 geschikt voor 6 personen. Voorzien van een prachtige uitzicht en gratis WiFi-verbinding.
Neem je de kinderen mee dan kun je ook kiezen voor een kinderbungalow. Deze bungalow voor 6 personen beschikt over vele extra’s, zoals 3d print op de wanden, iedere kamer is voorzien van een eigen thema, spelletjes en speelgoed, speeltoestellen voor de deur, een DVD-speler en nog veel meer handige extra’s.
Ook kun je goed vertoeven in een basis bungalow. Deze mooi gelegen vrijstaande bungalow is compleet ingericht. Er is minder aandacht besteed aan luxe, maar meer aan vrijheid. De basis bungalow is te boeken voor 4 of 6 personen.
Wanneer je met een groep van ongeveer 12 personen op vakantie wilt, dan is de familiebungalow een ideale optie. De familiespelletjes liggen al klaar!

Recreatiecentrum Besthmenerberg is voorzien van een openluchtzwembad, overdekt zwembad, fietsverhuur, spelverhuur, een dierenhoeve, supermarkt, snackbar, speeltuin, een Whirlpool en sauna, klompjesgolf, openluchttheater en een restaurant.
De Besthmenerberg heeft een uitgebreid recreatieprogramma voor elke vakantie. Van een excursie met de boswachter tot een zwembad disco, voor elke leeftijd een passend uitje.
Er zijn ook dagen speciaal georganiseerd voor honden. In tegenstelling tot vele andere campings kun je bij Recreatiecentrum de Besthmenerberg je hond gratis meenemen. Er zijn hier speciale kampeervelden voor.
Elke zomervakantie wordt er een Huttenbouwfeest georganiseerd. Dit feest duurt 3 dagen. Kinderen worden uitgedaagd om volop aan de slag te gaan een mooie hut te bouwen. Een samengestelde kinderjury zal de hutten beoordelen.
Ieder jaar ontvangt de Besthmenerberg een circus op de camping. De voorstelling is gratis voor alle gasten van de camping. Geef je snel op, want VOL = VOL!

Kijk voor meer informatie op de website van Recreatiecentrum Besthmenerberg.