Camping de Koeksebelt

Camping de Koeksebelt is gelegen aan de Vecht en midden in de natuur. De Koeksebelt is een gezellige camping voor jong en oud. Vanaf de camping kom je gemakkelijk te voet of te fiets in het sfeervolle centrum van Ommen. Van luxe kampeerplaatsen tot aan het overnachten in een boomhut. Camping de Koekselbelt heeft veel te bieden. Kamperen in een 5-persoons River Cabin, goed vertoeven in een 4-persoons River Lodge met alle gemakken van thuis, een weekje in een zomerhuis aan de Vecht en in het bos, noem maar op!
Daarnaast beschikt camping de Koeksebelt ook over verschillende faciliteiten, zoals een openluchtzwembad. Ideaal om even af te koelen op hete zomerdagen, maar ook voor de koelere dagen. Het zwembad wordt namelijk verwarmd door een houtkachel, hierdoor is de temperatuur van het zwembad het hele seizoen minimaal 26 graden. Het zwembad beschikt over een spectaculaire familieglijbaan, kinderbad met twee speeltoestellen, stroomversnelling, Bruisbank en ligweide met zonnebedden.

Bijna overal op het park is een goed Wifi-ontvangst. Daarnaast heeft camping de Koeksebelt een professioneel recreatieteam, een tennisbaan, een volleybalveld, een beachvolleybalveld, tennistafels, een voetbalveld, een grote air-trampoline, Aquajump (air-trampoline in rivier de Vecht), zes speeltuinen verspreid over de camping en kampeervelden en een campingwinkel die iedere ochtend van heerlijke verse broodjes is voorzien.

Naast luxe & comfort staat vooral hygiƫne hoog in het vaandel op deze camping. Voorzien van drie luxe verwarmde sanitairgebouwen kunt u zonder muntjes of pasjes gemakkelijk douchen en afwassen. Ook is er aan de kleintjes gedacht. Er zijn babybadjes, familiedouches en er is zelfs een ligbad.

Kijk voor meer informatie op de website van camping de Koeksebelt.