Camping de Arendshorst

Camping de Arendshorst ligt aan rivier de Vecht in het prachtige stadje Ommen. Middenin de natuur van het Overijsselse Vechtdal kun je genieten van mooie wandel- en fiestroutes. Ook kun je je wagen aan diverse outdoor sporten als mountainbiken, kanoën zwemmen. Camping de Arendshorst staat ook bekend als ideale visstek. Een paradijs voor de vissers onder ons. Op de camping is een 900 meter lange oever te vinden, waar vissers hun hengel uit kunnen slaan. In de vecht zijn diverse vissoorten te vinden, zoals Brasem, Winde, Voorn, Baars en Karper. De Vecht is zeer geliefd bij vliegvissers en witvissers. Op de website van camping de Arendshorst staat regelmatig een nieuwe artikel of verslag met foto’s van de vangst.

Als je even heerlijk tot rust wilt komen op Resort de Arendshorst, dan heb je verschillende verblijfsmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er ruime kampeer- en staplaatsen. Deze staplaatsen kun je kiezen met of zonder elektra, eigen water-tappunt en afvalwater-aansluiting.
Wil je voor iets meer luxe kiezen, dan kun je ook kamperen in een luxe Bungavan. Dit zijn ruim opgezette chalets, die van alle gemakken zijn voorzien. Je kunt ook verblijven in een luxe woonboerderij. Dit arrangement is voor twee personen. De boerderij is zeer ruim en biedt een prachtig uitzicht over het Vechtdalse landschap. Ook is de woonboerderij gelijkvloers, dus ook geschikt voor mindervaliden.
Op camping de Arendshorst is een winkeltje te vinden waar elke ochtend verse broodjes afgebakken worden. Ook is er een restaurant met terras en snackbar.
Voor kinderen is er een heuse kinderboerderij op het park. Hier lopen dieren als kippen, eenden, dwerggeiten en schapen. Deze dieren kunnen elke dag door de kinderen worden gevoerd.

Voor een ontspannen vakantie in het toeristische stadje Ommen, met verblijfplaatsen direct aan de Vecht ben je bij camping de Arendshorst aan het goede adres.