Camping Boszicht

Bij camping Boszicht krijg je de mogelijkheid om te kamperen bij de boer. Op de boerderij met melkveehouderij, jong vee en klein vee kun je genieten van de ultieme rust. Je kampeert in een bosrijke omgeving met uitzicht op grote weilanden waar de koeien grazen en waar soms zelfs reeën, hazen en vogels te zien zijn.

Camping Boszicht is een mini-camping met beperkte openingstijden van 15 maart tot en met 31 oktober. Voor reserveringen kun je bellen of gewoon even langs gaan om de locatie te bekijken. Heb je geen eigen kampeermiddel tot je beschikking, dan kun je een compleet ingericht 4 persoons caravan huren. In de gemeenschappelijke ruimte kun je gebruik maken van een keuken met alle gemakken van thuis, zoals ook een gezamenlijke koelkast. Er is ook een ruim douche- en toiletgebouw te vinden met douches, toiletten en wastafels. Je kunt gebruik maken van een wasmachine en een centrifuge.

Op camping Boszicht is een grote recreatiezaal te vinden met verwarming. Hier kunnen de kinderen en zelfs de ouders leuke activiteiten doen en er staat een gezamenlijke televisie.
Er is een ruime fietsenstalling met elektrische oplaad-plaatsen, ook kun je gebruik maken van een map met alle fietsroutes in de omgeving.
Voor de kinderen zijn er een aantal speeltoestellen te vinden en er is genoeg ruimte om te spelen, zowel binnen als buiten. Er is rekening gehouden met jong en oud.
Over het gehele terrein is draadloos internet beschikbaar.

Ook nieuwsgierig naar het kamperen bij een echte boerderij? Dan is camping Boszicht wellicht wat voor jou!