Camping Anna’s Hoeve

Met een ligging direct aan de Overijsselse Vecht en grenzend aan het Laarbos, is camping Anna’s Hoeve een prachtige natuurcamping in het Overijsselse Vechtdal. Midden in de natuur en toch op 10 minuten afstand van het pittoreske stadje Ommen. Of je nou heerlijk tot rust wilt komen, of liever een actieve fiets of wandelvakantie wilt, er is voor iedere vakantieganger wat te vinden op de camping.
Camping Anna’s Hoeve beschikt over 250 meter oever en is dus een ideale locatie voor diverse wateractiviteiten. Verken de buurt bijvoorbeeld eens op een bootje. Ook is de camping goed vertoeven voor visliefhebbers. Je kunt direct aan de Vecht je hengel uitgooien, maar je kunt ook eens een bezoekje brengen aan één van de forrelvisvijvers in de buurt.

De camping is vooral ingericht op rust en natuurlijke opzet, zo mogen er geen auto’s het terrein op en er is geen kantine of winkel te vinden. Gelukkig ligt het hanzestadje Ommen op steenworp afstand.
Er zijn 55 kampeerplekken op de camping te verdelen met allen een elektrische aansluiting, drinkwatervoorziening en afvoer. Op Anna’s Hoeve is een moderen toilet- en douchegebouw te vinden, maar je kunt natuurlijk ook altijd een frisse duik in de Overijsselse Vecht nemen. Door middel van de Zwemtrap en de boten-steiger kom je gemakkelijk het water in.

Bij de receptie zijn een aantal prachtige gratis wandel- en fietsroutes te krijgen. Ook vind je het buisende centrum van Ommen op steenworp afstand. Hier kun je even naartoe fietsen voor de warme bakker, of wat andere boodschappen in één van de grote supermarkten. Ook staat de stad bekend om haar gezellige terrasjes en kun je er gezellig rondstruinen langs de winkels. In het hoogseizoen zijn de Bissingdagen bij veel toeristen in trek, kom lang de gezellige kraampjes, bruisende themadagen of swingende muziekavonden.

Zoek je een plek om heerlijk tot rust te komen? Dan ben je bij Anna’s Hoeve zeker aan het goede adres.