Boerderijcamping Het Varsenerveld

Wie op zoek is naar een avontuurlijke vakantiebestemming kan kamperen bij de boer op boerderijcamping Het Varsenerveld. Deze camping ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Vanaf deze camping in Ommen fiets of wandel je zo de bosrijke omgeving van dit mooie stukje Nederland in. Het gezellige centrum ligt op slechts drie kilometer van de camping.

De boerderijcamping is met 25 ruime parkeerplekken kleinschalig, maar daardoor zeer rustig en gezellig. Je ervaart hier nog de ouderwetse gastvrijheid van boer Hendrik-Jan en boerin Gezina. Verblijf je liever niet in een tent, caravan of camper? Op boerderijcamping Het Varsenerveld kun je ook de vakantiewoning ’t Bakhuus of een Bed & Breakfast boeken.

Kamperen bij de boer

Op deze mini camping kampeer je bij de boer. Dit is een groot feest voor de kleintjes onder ons. Samen met boer Hendrik-Jan mogen zij de zoogkoeien, dwerggeiten, konijnen, Edeweiss de pony en de kippen verzorgen. Zo gaan ze de dieren samen voeren en mogen de eieren van de kippen uit het hok gehaald worden. Ook kan er lekker geknuffeld worden met de dieren op de boerderij.

Kom tot rust

Wie komt kamperen bij de boer ontsnapt samen met het gezin echt even uit de wereld van nu. Even geen computerspelletjes of televisie, maar gezonde buitenlucht. Op het erf kunnen kinderen gaan en staan waar ze willen terwijl je zelf geniet van heerlijke vrijheid. Ervaar zelf het buitenleven en kom tot rust. Even heerlijk opladen en delen in het plezier van je kinderen.

Kijk voor meer informatie op de website van boerderijcamping Het Varsenerveld.