Camping de Vogelsangh

Natuurlijk kamperen op camping de Vogelsangh midden in de bossen van Beerze. Een dorpje aan de rand van heidevelden op circa 8 km afstand van het centrum van Ommen. Op 2 km afstand ligt het prachtige dorpje Beerze met haar natuurlijke omgeving en historische boerderijen. De Overijsselse vecht ligt op steenworp afstand, wat deze plek een ideaal verblijf voor vissers maakt. Op 2 km afstand bevindt zich een forellen kwekerij.

Camping de Vogelsangh is de camping voor mensen die houden van natuur, rust en ruimte. In de ochtend gewekt worden door dieren geluiden op een plek midden in het bos, wat wil je nog meer? De camping is speciaal ingericht voor mensen met een vaste staplaats. Voor de kinderen is er een speeltuin midden in de natuur. Verder heb je toegang tot een douche- en toiletgebouw, een telefooncel en is het huren van een terraskachel mogelijk.
De Vogelsangh verhuurt ook rijtuigen, verwarmde paardentrams en koetsen en worden er huifkartochten georganiseerd.
Het natuurreservaat Beerze heeft cultuurgronden langs de Overijsselse Vecht. Je kunt een kijkje nemen bij het oorspronkelijke landgoed ‘Beerze’, bestaande uit een landhuis en landgoedbos. Stuifzand, mooie oude dennenbossen, een langgerekt beplant kamduin, een veenputtencomplex en droge en natte heide maken het een prachtig natuurgebied. Het reservaat is zo’n 400 ha groot.

Vissers kunnen hier ideaal vertoeven. Vlakbij is het zeer oude buurschap Junne te vinden. Junne ligt in de bocht van de Vecht en is populair bij sportvissers.
In het nabijgelegen dorp Beerzerveld is een forelvisvijver te vinden. Forelvissen is leuk voor jong en oud. Er is keuze uit zalmforel en regenboogforel.
Wanneer je liever een gerookte forel mee terug wilt nemen naar de camping, dan kun je tegen een kleine vergoeding de eigen vangst inwisselen voor een gerookt exemplaar.

Kijk hier voor meer informatie over camping de Vogelsangh.