Camping de Roos

Op camping de Roos kun je genieten van de ultieme ontspan-vakantie middenin een prachtig rivierduinlandschap. Ontspannen kamperen in een harmonieuze sfeer aan de Overijsselse Vecht tussen Beerze en Ommen.
Met 260 kampeerplaatsen (28 plaatsen op het natuurkampeerterrein), 2 trekkersvelden voor wandelaars en fietsers, 9 bungalows en 4 huurtenten is er voor iedere vakantieganger wat wils. Je kampeert letterlijk middenin de natuur op ruim opgezette kampeerplekken. Een prachtig landschap met de juiste voorzieningen met de juiste voorzieningen en met zorg gekozen activiteiten maakt een vakantie op camping de Roos een niet alledaagse beleving.

Het landschap rondom camping de Roos is door zandverstuivingen uit drooggevallen rivierbeddingen ontstaan. Omringd door een prachtige oude eiken en glooiende zandduinen begroeid met slee- en meidoorn. Dwars door het rustgevende landschap slingert een zijarm van de Vecht. De kampeerplekken zijn aangepast aan de natuur, het landschap is zoveel als mogelijk intact gelaten.
De camping grenst aan een natuurreservaat van Staatsbosbeheer. Dit natuurgebied is vrij toegankelijk en erg in trek bij wandelaars. Tegenover de camping ligt een uitgestrekt bosgebied van Landschap Overijssel. Kortom, de ultieme vakantie voor natuurliefhebbers.

Camping de Roos is een kindvriendelijke camping. De speelplaatsen verbonden door kronkelende paadjes en een strandje met kinderbad maken de camping juist een groot avontuur voor jong en oud. Er is een heus speelkasteel en een vliegwiel, er is ruimte om te voetballen en tafeltennissen en bij het theehuisje is een speelhuisje met speelgoed voor de allerkleinsten.

Op de camping is een goed gesorteerde natuurvoedingswinkel te vinden voor een goed uitgebalanceerde maaltijd. Er is een gezellig theehuis met kiosk en terras aan de zijarm van de Vecht te vinden. Met de mogelijkheid om fietsen te huren, perfect verzorgde sanitaire voorzieningen, een wasserette, diverse sportvelden, 2 internet-units en mooie fiets en wandelroutes verkrijgbaar bij de receptie.

Of je nou uitgebreid wilt kamperen, liever een compleet ingerichte tent huurt, de gemakken van een unieke bungalow zoekt of een zomerhuis middenin de prachtige natuur wilt huren, het is allemaal te vinden op camping de Roos.