Camping de Lemeler Esch

Camping de Lemeler Esch is een natuurcamping middenin het groene Vechtdal. Een camping vol avontuur in het veelzijdige Vechtdal Overijssel. Geniet van prachtige stuwwallandschappen, oude kastelen en havezaten, heidelandschappen en laaglandrivier de Vecht. Een ideale vakantie voor wandelaars, fietsers en vissers. Kom heerlijk tot rust op de Lemeler Esch. De camping ligt aan de voet van de Lemelerberg, een prachtig natuurgebied voor echte natuurliefhebbers.

Wanneer je met een eigen kampeermiddel op vakantie gaat, kun je terecht op de ruime kampeerplekken van 100 tot 150 m2. Je kunt kiezen uit een basisplaats met elektra, maar ook voor plaatsen met privé sanitair.
Op de camping is een autovrij gedeelte voor de gasten die liever geen auto’s vlakbij hun kampeerplek hebben. Er is een tentenveld te vinden met basisplaatsen, voor meer privacy zijn er ruim opgezette plekken aan de bosrand. Op het gehele terrein kun je gebruik maken van WIFI.

Wil je liever een kampeermiddel huren, dan zijn er genoeg opties om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een bungalow middenin het bos voor vier of zes personen, of een luxe en comfortabel chalet met drie slaapkamers. Kamperen in een houten huisje met tentdak, de luxe ingerichte boslodge, staat garant voor avontuur. Nieuw bij camping de Lemeler Esch is de Trek-In, een luxe trekkershut opgebouwd uit gerecycled en duurzaam materiaal. Ook zijn er de normale ruime en comfortabele trekkershutten, een compleet ingerichte tent, een luxe safaritent of een royale toercaravan. Wanneer je met een grote groep op vakantie gaat kun je een vakantiehuis voor 12 personen huren, deze is bijzonder gelegen op 800 meter van de Lemeler Esch.

Er is een boscafé op de camping te vinden, aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg. Het café is een mooi startpunt voor één van de vele wandelroutes. Je kunt er terecht voor een kopje koffie met wat lekkers en in het weekend en het hoogseizoen ook voor een uitgebreid diner.