Campervakantie

Naast de vele campings in Ommen waar je natuurlijk terecht kan met je tent, vouwwagen of caravan is Ommen bij uitstek geschikt om te verkennen met een Camper.

Camper Huren

Bent u opzoek naar een geschikte camper dan kunt u een camper huren bij Campertravels.nl. Hier vindt u een uitgebreid aanbod huur campers. Kies bijvoorbeeld voor een relaxte automaat camper voor 2 tot 6 personen.

Bij Campertravels zijn ook Campers te koop en kunt u terecht voor camper onderhoud

Camperplaats Landgoed de Stekkenkamp

U kunt met uw camper onderanderen terecht bij Camperplaats Landgoed de Stekkenkamp. Een prachtige locatie op iets meer dan een KM afstand van het centrum van Ommen. Een mooie camperplaats bij de hooibergen van de historische boerderij op het landgoed. Pal gelegen aan het pieterpad en fiestknooppuntroutes in het altijd mooie vechtdal.

Campervakantie ‘t Reestdal

Of u parkeert uw Camper voor een heerlijke vakantie bij Camping ‘t Reestdal. Deze camping beschikt over 12 camperplaatsen die voldoen aan alle eisen.

Camperplaatsen Varsenerveld

Aan de noordkant van Ommen kunt u met uw camper terecht bij boerderijcamping Het Varsenerveld. Deze boerderijcamping heeft maximaal 23 camperplaatsen beschikbaar. Hier sta je heerlijk rustig met een prachtig uitzicht over de schapen en de koeien. Natuurlijk van alle gemakken voorzien.